Co nesmí chybět na žádné oslavě: vyberte si dekorace

Všichni milujeme oslavy s dobrou náladou, skvělými lidmi a samozřejmě s krásnými dekoracemi. Žádná párty se neobejde bez doplňků, nesmrtelnou dekorací jsou právě balóny.

GettyImages-90339990-586b54d73df78ce2c33d2deb_1

Věděli jste, že i balóny podléhají trendům? Pokud chystáte nějakou oslavu, určitě dále čtěte. My vám totiž přinášíme rady, jaké balóny vybrat na konkrétní druh párty. A můžeme začít slavit!

 

Dětská oslava musí být plná balónů

Párty dekorace na dětské narozeninové oslavě nesmí chybět. Všichni jsme se jako děti na oslavách, těšili nejvíce z balónů. Házeli jsme si je jako míče, snažili se je prasknout a když byly naplněné heliem, tak si tenký hlásek chtěli vyzkoušet všichni, na čele s oslavencem. I na dnešní dětskou párty patří balóny.

Při organizování oslavy si nejprve zvolte téma a potom vybírejte motiv balónů. Dnes už nemusíte vybírat jen barevné. V nabídce jsou balóny ve tvaru závodního autíčka či "Mickey Mouse". K tématu pak můžete sladit i výzdobu stolu na oslavu narozenin.

Mickey Mouse

 

Oslavte příchod miminka s růžovými nebo modrými balony

Baby shower nebo oslava vítající příchod miminka, se dnes už neobejde bez balónů. Pokud takovou party pořádáte a hledáte stylové dekorace na oslavu, vyberte sadu balónů navrženou na oslavování narození dítěte. Kvalitní balóny z hliníkové fólie navíc dlouho vydrží a budou tak dlouho připomínat hezké pocity z oslavy.

Snímka obrazovky 2021-07-27 o 13.48.03

 

Stylová oslava pro dospělého

Luxusní dekorace na oslavu, mohou být i balóny. Dnes už je nabídka opravdu velká a oblíbeným motivem na narozeninovou oslavu pro dospělého, se staly balóny, které vytvářejí nápis "Happy Birthday". Velké balóny, které mohou být i půl metru vysoké, jsou oblíbeným fotoprvkem na oslavách.

Nápis Happy Birthday

 

Oslavence stejně potěší i balóny ve tvaru čísel, ze kterých můžete vyskládat oslavován věk. Takové balóny se přitom nehodí jen na oslavu kulatého výročí. Velkou párty si můžete udělat na kterékoliv narozeniny.

Snímka obrazovky 2021-07-27 o 13.56.22