Jak správně aplikovat samolepky PIPPER EcoPrints™?

 

 

Ahoj, milý přítel a milovník interiérového designu,

Dnes ti chci poskytnout podrobný návod, jak nejlépe aplikovat naše samolepky PIPPER EcoPrints™, zda se jedná o velké kruhové designy nebo menší dekorativní prvky. Dodržování těchto kroků zaručí, že tvoje stěna bude vypadat přesně tak, jak sis představoval/a.

 

Podmínky povrchu a typy barev na zdi (platí pro všechny typy samolepek)

Suchý a čistý povrch: Nezáleží na tom, zda aplikuješ velkou nebo malou samolepku, povrch, na který ji lepíš, musí být suchý a čistý. Po vymalování stěny doporučuji počkat 3-4 týdny před aplikací samolepky.

Vhodné typy barvy na stěně: Ujistěte se, že barva na tvé stěně neobsahuje latex nebo podobné materiály, které by mohly snižovat přilnavost samolepek. Samolepky mohou mít problémy s přilnavostí na stěnách namalovaných omyvatelnými barvami.

 

U velkých kruhových samolepek

Příprava: Při lepení velkých kruhových samolepek doporučuji pomoc druhé osoby. Toto zajistí rovnoměrné a hladké aplikování.

Použití hladítka: U hladkých stěn použij hladítko k vyhlazení samolepky a odstranění vzduchových bublin. Na hrubších stěnách je lepší hladítko nepoužívat, aby nedošlo k poškození samolepky.

 

U menších samolepek

Jednoduchá aplikace: Menší samolepky zvládneš aplikovat i sám. Při lepení na hrubozrnnou omítku doporučuji přitlačování namísto hlazení.

 

Vhodné povrchy

Samolepky PIPPER EcoPrints™ jsou vhodné pro všechny hladké povrchy jako jsou sklo, kov, dřevo, omítka a plast.
Dokáží se přichytit i na hrubší omítky, ale důležité je, aby povrch nebyl zaprášen.

 

Tipy při lepení vinylových a textilních samolepek

U vinylových samolepek dbej na to, aby se jednotlivé části nálepek neslepily spolu. Pokud se to přece jen stane, jemně a pomalu je odlep od sebe. Rychlé tahání může způsobit natažení vinylu a poškození samolepky.
U textilního materiálu Gekko-tex není slepení jednotlivých částí velkým problémem, tento materiál je flexibilnější a umožňuje také jeho přelepení z místa na místo.

 

Pamatuj, že správná aplikace a příprava jsou klíčem k dokonalému vzhledu tvé samolepky PIPPER EcoPrints™. Těším se na to, jak tvé prostory ožijí s našimi dekoracemi. Nezapomeň nám poslat fotografie tvých krásně ozdobených stěn!

 

Šťastné lepení a ať tvá domácnost kvete krásou a stylem!