Jak jsme v naší rodinné firmě začali dělat změny k lepšímu

 

 

Tímto článkem bychom se s vámi chtěli podělit o vzrušující novinky z naší rodinné firmy, která již 8 let přináší krásu do vašich domovů prostřednictvím samolepek na zeď. Věřím, že vám tento příspěvek přinese stejně velkou radost, jako nám přineslo připravovat tyto změny pro vás.

 

Začínáme s vlastní výrobou samolepek

Během těchto let jsme si uvědomili, že naše vášeň pro kvalitu a spokojenost zákazníka nás žene dál. Vždy jsme se snažili nabízet vám to nejlepší, ale postupně jsme zjistili, že bychom mohli udělat ještě víc. Jak jste si možná všimli, často jsme se potýkali s problémy s kvalitou a dodacími lhůtami od našich externích výrobců. Už více nechceme, aby tyto překážky stály mezi námi a vámi. Proto jsme se rozhodli pro velký krok – začít samolepky navrhovat a tisknout přímo u nás.

 

Inovace díky Latexovému tisku

S hrdostí vám sdělujeme, že naše samolepky s označením PIPPER EcoPrints™ jsou nyní vytištěny nejmodernější technologií Latexového tisku. Tato technologie přináší nejen vynikající kvalitu obrazu, ale je také naprosto nezávadná. Barvy jsou živé, odolné a ekologické, což znamená, že jsou bezpečné i pro ty nejmenší děti.

 

Kvalitní materiály pro vaše domovy

Vybíráme jen ty nejkvalitnější materiály, abychom zajistili, že vaše samolepky zůstanou tam, kde mají, a přitom neublíží vašim stěnám. Chceme, aby naše produkty byly nejen krásné, ale také trvanlivé a bezpečné. O konkrétních materiálech, na které tiskneme, vám povím více v samostatném blogu. Rovněž se můžete těšit na blog o celém procesu tisku – od návrhu až po odeslání.

 

Vaše spokojenost je pro nás důležitá

Nejvíce se těšíme na možnost personalizace samolepek podle vašich představ. Víme, že každý z vás má jedinečný styl a chceme, aby se to odráželo i na stěnách vašeho domova. S vašimi nápady a naší technologií můžeme společně vytvořit něco úžasného.

 

Vpřed s radostí a optimismem

Věříme, že tyto změny přinesou spoustu pozitivních zkušeností nejen nám, ale hlavně vám, našim milovaným zákazníkům. Jsme nadšeni, že se můžeme podělit o tuto novou kapitolu naší firmy a těšíme se na všechny nádherné samolepky, které dohromady vytvoříme.

pipper klub-10❤️ PIPPER.