AKCE! Vyber si tři samolepky na zeď označené (2+1) a tu nejlevnější máš od nás automaticky ZDARMA!

Nálepky na zeď: Jaké mají benefity a proč byste si je měli pořídit i vy?

Přemýšlíte nad tím, jakým způsobem byste mohli oživit interiér? Existuje několik možností, ale my máme pro vás jednu zaručenou. Nálepky na zeď, které jsou stále více IN a získávají si stále větší přízeň u lidí. Proč jsou tak oblíbené a vyplatí se vůbec jejich koupě? Na to jsme se podívali blíž.

Chybí vám něco v místnosti a chtěli byste oživit holé stěny? Nemusíte je malovat, ani nějakým způsobem upravovat. Postačí, pokud je doladíte nálepkami na zeď. Ty dokážou každý interiér rozjasnit a oživit, přičemž symbolizují vysoký komfort a design. V současné době jsou nálepky na zeď velmi oblíbené. Představují způsob výzdoby stěn. Zároveň vynikají nejen tou estetickou, ale také praktickou stránkou použití.

 

Praktické využití

Mezi největší benefity nálepek na zeď patří skutečnost, že v případě potřeby je můžete kdykoli jednoduchým způsobem odlepit ze zdi. Platí, že se nepoškodí stěna, ani samotná nálepka.

Nezapomínejte: Určitě byste měli vědět, že pokud se rozhodnete sundat nálepku dolů až po několika letech, na stěně může zůstat její jemný obrys. To však není žádný problém, který by se nedal vyřešit. Máte ale o důvod více měnit nálepky častěji a zútulňovat si tak místnosti pravidelně jiným designem.

 

Na designu záleží

Jak dobře víte, v interiéru je estetická stránka mimořádně důležitá. Vždy by měly ladit všechny prvky a společně vytvářet útulné prostředí. V případě nálepek na zeď si máte z čeho vybírat. Vyráběny jsou totiž různé designy, které jsou vhodné pro dospělé, ale také pro děti.

Když budete zařizovat dětský pokoj, měli byste myslet na to, že vaše dítě bude rychle růst. Proto vyberte design, který bude vhodný v době, kdy bude dítě malé, ale io co si větší. Řešením může být i pravidelná výměna nálepek, a to vždy vzhledem k preferencím vašeho dítěte a aktuálním trendům.

 

Základem je bezpečnost

Nálepky na zeď vynikají také díky tomu, že představují bezpečný prvek do domácnosti. Narozdíl od obrazů nemohou spadnout a ani nějakým způsobem vám ublížit. Mimo jiné, jsou vyrobeny z materiálů, které dokáží vydržet na stěně i několik let, aniž by se nálepka odlepila.

Věděli jste, že: nálepky na zeď můžete také čistit? A to jednoduchým způsobem! Postačí vám voda a jemná tkanina. Tímto způsobem můžete umýt nálepku na zeď, která bude následně jako nová! Zachováte její kvalitu a prodloužíte i životnost.

 

Při výběru nálepek na zeď si dávejte pozor také na několik důležitých faktorů. Například, měli byste myslet na podklad stěny, na kterou chcete dát nálepku. Většina z nich se totiž vyrábí pro hladké povrchy, ale najdou se i takové, které jsou určeny pro ty drsné.