Všechno, co jste chtěli vědět o samolepkách na zeď!

Ať už jste nadšenec do-it-yourself (DIY) projektů, rodič chystající dětský pokoj nebo někdo, kdo hledá snadný způsob, jak oživit svůj prostor, pravděpodobně jste již přemýšleli o samolepkách na zeď. S jejich nesčetnými designy a jednoduchou aplikací jsou ideálním řešením pro rychlou změnu. Ale mnoho lidí má k těmto dekoracím otázky. Dnes se pokusíme na ně odpovědět!

7

 

1. Jak mohu nalepit samolepku na zeď, aby byla hladká a bez bublin?
Klíčem je příprava. Samolepky je nejlépe aplikovat na čisté, suché a hladké povrchy. Samolepku začněte aplikovat od kraje a hlazením postupu jde dále (např. rukou nebo suchým hadříkem) tak, abyste vytlačili všechny vzduchové bubliny.

2

 

2. Mohou být samolepky na zeď odstraněny bez poškození barvy nebo stěny?
Naše samolepky jsou navrženy tak, aby se daly snadno odstranit, ale vždy je dobré zkontrolovat, zda je stěna v dobrém stavu. Aby se neolupovala barva nebo nebyly na ní praskliny.

3. Jak odstraním samolepku ze zdi?
Většinu samolepek můžete opatrně odstranit, počínaje jedním rohem. Pomoci může i fén na mírné zahřátí lepidla.

8

 

4. Mohu samolepku znovu použít po jejím odstranění?
Ne vždy se samolepky dají vícenásobně použít. Záleží to na typu stěny a jak dlouho byla samolepka nalepena na stěně. Lepidlo na samolepkách je navrženo tak, aby samolepky nepoškodily stěnu ale i aby na stěně bez problémů držely. Každé další přelepení, lepidlo na samolepce oslabí.

5. Je možné objednat si vlastní design nebo vlastní rozměry samolepky?
Ano, můžete si navrhnout vlastní samolepku nebo zvolit specifický rozměr, ale tyto samolepky jsou časově náročnější na výrobu, a proto jsou dražší. V případě, že máte zájem o vlastní samolepku kontaktujte nás e-mailem: info@pipper.cz

6

 

6. Jak dlouho vydrží samolepky na zdi?
Závisí to na materiálu samolepky a podmínkách v místnosti. Většina kvalitních samolepek by ale měla vydržet několik let.

7. Mohu aplikovat samolepku na čerstvě namazanou zeď?
Doporučuje se počkat nejméně 2-3 týdny po natření stěny, aby se barva úplně vysušila a samolepka se správně přichytila.

4

 

8. Jsou samolepky vhodné do vlhkých místností?
Ne všechny samolepky jsou vhodné do vlhkých místností. Pokud plánujete použít samolepku v koupelně nebo jiném vlhkém prostředí, napište nám a spolu vyhodnotíme tuto možnost použití.

9. Na jaké povrchy můžu aplikovat samolepky?
Samolepky mohou být aplikovány na většinu hladkých povrchů, včetně omítek, dveří, skla, nábytku a některých druhů tapety. Také lze samolepky lepit na strukturovanou omítku. Nálepky nedoporučujeme lepit na omyvatelné a latexové barvy.

5

10. Jak čistím samolepky na zeď?
Mírně vlhkým hadříkem by mělo stačit na většinu běžných druhů znečištění. Vyvarujte se používání chemikálií, které by mohly poškodit grafiku samolepky.

 

 

Samolepky na zeď nabízejí různorodý, jednoduchý a flexibilní způsob, jak personalizovat a oživit vaše prostory. Doufáme, že odpovědi na tyto otázky vám poskytnou dostatek informací k tomu, abyste se cítili sebevědomě při výběru a aplikaci samolepek ve vašem domově, kanceláři nebo jakékoli jiné místnosti!